comma x trickle

Trickle, de slimste persoonlijke assistent. Dankzij de integratie van AI kan deze app ervoor zorgen dat je leven gestroomlijnd loopt. Trickle past zich automatisch aan je dagelijkse routines aan: wil je nooit meetings op woensdag of is er veel verkeer? Trickle houdt rekening met alle factoren die een verandering in je planning kunnen teweegbrengen.

comma x trickle

Challenge

Trickle, dat is een slimme kalenderapp op basis van artificiële intelligentie (AI). Maar hoe lanceer je dat in een tijdperk waarin we overspoeld worden door apps. Bestaan er al niet genoeg kalenderapps? Bovendien staan heel wat bedrijven nog huiverig tegenover AI. Hoe zet je dat product dan best in de markt? Hoe wakker je interesse aan bij investeerders? En hoe zorg je ervoor dat bedrijven er de meerwaarde van inzien?

comma x trickle

Solution

Tijdens de positioneringsworkshop bleek al snel dat de positionering als kalenderassistent te beperkend was. Want dankzij de AI-integratie zijn Trickle's mogelijkheden eindeloos en kan de app veel meer dan alleen maar beschikbare momenten in de agenda's van deelnemers opsnorren. Trickle berekent ook de tijd die nodig is om van de ene locatie naar de andere locatie te raken, houdt rekening met persoonlijke voorkeuren en mentale gezondheid en gaat op zoek naar patronen. Dus verschoven we de positionering van slimme kalenderassistent naar slimme persoonlijke assistent, zodat we ook de andere mogelijkheden konden kaderen. 

Om investeerders een duidelijk zicht te geven op de meerwaarde van de app ontwikkelden we een uitgebreid investor pitch deck. Daarin stelden we alle nodige informatie zowel visueel uitnodigend als stevig onderbouwd voor. Ook een begeleidende pitch folder mocht niet ontbreken, zodat Trickle ook na de pitch bij de investeerders top of mind bleef.

 

comma x trickle

Results

Het uitgewerkte pitch deck, volledig in de visuele stijl van Trickle, scoorde en werd als heel professioneel ervaren bij  potentiële investeerders. Samen met rolbanners en folders ging het pitch deck ook mee naar start-up beurzen zoals Slush in Helsinki, Slush'd in Leuven, Start it Accelerate van KBC ..

 

comma x trickle

Benieuwd hoe we uw bedrijf naar een hoger niveau kunnen brengen?

Samen zoeken we de juiste richting voor uw bedrijf. Neem vrijblijvend contact op.

strategic marketeers

digital experts

design thinkers

contact

 

blijf op de hoogte van vernieuwende inzichten en inspirerende resultaten

Work

and pleasure

bekijk alle projecten

Economisch huis Oostende tegel
 

Economisch Huis Oostende

benoit x comma
 

Benoit Security