Somko

Somko

 

Uw partner in digitale transformatie en optimalisatie. Als onvervalste krak in de smart business software Odoo zorgt Somko voor duurzame en slimme oplossingen op maat van uw onderneming.

 

 

Challenge

War for talent

Somko is één van de grootste spelers in België op het vlak van implementatie van de smart business software Odoo. Het bedrijf specialiseert zich in digitale transformatie en optimalisatie. In alles straalt Somko uit dat het toekomstgericht is, enkel kwam dit niet tot uiting in hun online aanwezigheid. Een verouderde huisstijl en website deden de waarden van het bedrijf geen eer aan. Zeker in een sector waar er een war for talent woedt, was er ruime voor proactieve employer branding.

 

 

Solution

Future-proof branding

Somko en comma gingen terug samen rond de tekentafel zitten. Via workshops werden de waarden, processen en missie van het bedrijf nogmaals duidelijk vastgelegd. Op basis daarvan werd in klare taal hun story herschreven. Een  moderne huisstijl inclusief kleurenpalet, typografie en bijpassend logo moet de toekomstgerichte blik van Somko kracht bij zetten. Een nieuwe website biedt hen de mogelijkheid om dit alles te implementeren en zo zowel potentiële klanten als werknemers aan te spreken.

 

 

Results

Changing perceptions

De rebranding werpt zijn vruchten af. Somko is momenteel de tweede grootste Odoo gold partner in België. Het bedrijf kijkt als vanouds vooruit en wordt hier nu ten volle in ondersteund door hun aangepaste visuele stijl en nieuwe site.

 

Benieuwd hoe we uw bedrijf naar een hoger niveau kunnen brengen?

Samen zoeken we de juiste richting voor uw bedrijf. Neem vrijblijvend contact op.

strategic marketeers

digital experts

design thinkers

contact

 

blijf op de hoogte van vernieuwende inzichten en inspirerende resultaten

Work

and pleasure

bekijk alle projecten

HVAC Sanitair
 

Beaumont

Onderwijs & opleidingscentra
 

SBM