glunder logo

GO! Scholengroep Waasland bestaat uit verschillende basis- en middelbare scholen uit de regio. Om de sterktes en de waardes van de basisscholen in de kijker te zetten, koos de scholengroep voor een herkenbaar kwaliteitslabel dat alle scholen met elkaar verbindt: Glunder. Glunderscholen worden gekenmerkt door vijf Glunderwaarden: onderwijs op maat, leerplezier, openheid, activerend leren en samenwerking. 

glunder I

Scholen met een Glunderlabel willen elk kind laten stralen, zo klinkt het ook op de homepagina van de website. Binnenin het netwerk van scholen biedt de Scholengroep voor elke leerling een gepaste leeromgeving en onderwijsmethode. De handige scholenzoeker vergemakkelijkt die zoektocht ook, want na het ingeven van uw gewenste parameters vindt u meteen de school die bij uw kind past.

glunder II
glunder III

comma mocht voor Scholengroep Waasland een nieuwe naam en een volledig nieuwe branding ontwerpen. Denk aan een nieuw, herkenbaar logo, een gebruiksvriendelijke website die het zoeken naar scholen vergemakkelijkt en een frisse stijl voor sociale media.

glunder IV

Benieuwd hoe we uw bedrijf naar een hoger niveau kunnen brengen?

Samen zoeken we de juiste richting voor uw bedrijf. Neem vrijblijvend contact op.

strategic marketeers

digital experts

design thinkers

contact

 

blijf op de hoogte van vernieuwende inzichten en inspirerende resultaten

Work

and pleasure

bekijk alle projecten

comma x savic
 

Savic

Got Gritt?
 

Gritt