comma x all athletes

All Athletes - het vroegere Running Center - is gespecialiseerd in sportuitrusting voor al wie sport. Met de opening van twee nieuwe vestigingen én een naamsverandering zorgt All Athletes voor een shift in het klassieke concept van een sportwinkel.

comma x all athletes
comma x all athletes

Challenge

Een nieuw merk lanceren in een behoorlijk verzadigde markt van sportartikelen? Niet eenvoudig! Om van de nieuwe vestigingen in Roeselare en Gent een even groot succes te maken als Brugge zorgde comma voor een boost qua naamsbekendheid en herkenbaarheid. Vooral de verlegde focus van professionele lopers naar sporters in het algemeen leidde tot de grootste verandering én bijbehorende naamswijziging. Want onder hun motto "Iedereen atleet" wil All Athletes vanaf nu bereikbaar zijn voor iedereen die wil sporten, met en zonder ervaring.

comma x all athletes
comma x all athletes

Solution

Comma ontwikkelde een sterke, herkenbare branding met een focus op het edgy karakter van All Athletes. Hun doel is duidelijk: iedereen aanmoedigen om te sporten, onder begeleiding van de experten bij All Athletes. Met hun duidelijke pijlers - expert gear selection en custom gear fittings - bewijst All Athletes dat het anders is dan de klassieke sportwinkel. Comma tekende een contentstrategie uit die alle unieke troeven belicht en vulde die aan met handige Canva-templates in de nieuwe huisstijl. Die vormen meteen een prima basis voor een goedgevulde socialemediakalender.

comma x all athletes

Results

All Athletes bouwde al heel snel een hechte community uit. Dankzij de vele social rides en runs, de samenwerkingen met sportverenigingen, een vlotte opname in de grootste vakbladen, ondernemerspers en grote kranten en tot slot een sterke word-of-mouthreclame konden de nieuwe vestigingen prat gaan op een succesvolle lancering.

comma x all athletes

Benieuwd hoe we uw bedrijf naar een hoger niveau kunnen brengen?

Samen zoeken we de juiste richting voor uw bedrijf. Neem vrijblijvend contact op.

strategic marketeers

digital experts

design thinkers

contact

 

blijf op de hoogte van vernieuwende inzichten en inspirerende resultaten

Work

and pleasure

bekijk alle projecten

Spiced rum
 

Hooked

Bijzonder verfijnd, gewoon bij je thuis
 

Cuisine 118