Whadda Exciting electronics

Whatever you want to make, Whadda makes it happen. Vind bij Whadda al jouw doe-het-zelf elektronica en apparatuur om je uitvindingen te realiseren. Bedenk en maak eigen combinaties, want het Makersschap zit in jouw DNA.

Velleman For Makers stond voor een serieuze uitdaging. Hoe boksen we op tegen goedkope, Chinese merken? Hoe overtuigen we onze doelgroep te kiezen voor Belgische kwaliteit? Hoe winnen we het hart van de makers community? We onderbouwden ons antwoord met een reeks strategische workshops. 

nieuw logo Whadda
Whadda al jouw doe-het-zelf elektronica

Een positioneringsworkshop hielp om de ware identiteit van het merk inhoudelijk te benoemen aan de hand van merkwaarden en een sterke merkessentie. Ook drongen we verder binnen in de leefwereld van de maker via een customer journey workshop met elk segment van de doelgroep: beginnende en gevorderde makers, de scholengemeenschap en professionals. 

Whadda workshop
Whadda logo

Conclusie? Er was nood aan een drastische wending in de communicatiestijl. De maker zoekt niet naar de verstandigste keuze. Hij zoekt voortdurend de uitdaging op, snakt naar het gevoel van opwinding en spoort de nieuwste inzichten en snufjes op binnen de community. De inhouse R&D van Whadda triggert de maker met uitdagende kits, exciting electronics, educatieve manuals en creatieve tutorials. 

Whadda packaging
Whadda slogan
Whadda website

Deze nieuwe merkidentiteit bracht een grondige rebranding met zich mee: een nieuwe naam, logo, baseline, huisstijl, storytelling en packaging. Zo kwamen we tot Whadda as we know it. Een premium makers brand.  Een sterk merk vraagt om een sterke lancering. En hoe zet je jouw nieuw merk beter in de kijker dan met een indrukwekkende corporate lanceringsvideo? Met weinig woorden vertel je het volledig. Whadda, exciting electronics.

Whadda gadgets
Logo whadda

Benieuwd hoe we uw bedrijf naar een hoger niveau kunnen brengen?

Samen zoeken we de juiste richting voor uw bedrijf. Neem vrijblijvend contact op.

strategic marketeers

digital experts

design thinkers

contact

 

blijf op de hoogte van vernieuwende inzichten en inspirerende resultaten

Work

and pleasure

bekijk alle projecten

gin blow
 

Lecocq flavours

We simplify complexity
 

Tungsten Robotics