TROMBOFEET

Trombofeet is een voedingssupplement voor paarden en pony's dat de werking van de hoeven verlicht. Het elimineert de spanning tussen de hoef en het kistbeen. Dit supplement is het antwoord bij uitstek op een veel voorkomend probleem.

trombofeer werking banner

Challenge

Hoe lanceer je een voedingssupplement voor paarden en pony's dat zowel geloofwaardig als betrouwbaar is in een industrie die wordt gekenmerkt door een overaanbod aan supplementen en strikte regelgeving, vooral voor wedstrijdpaarden? Deze uitdaging vereist een strategische benadering om onderscheidend en overtuigend te zijn in een sceptische markt.

packaging trombofeet banner
packaging trombofeet dubbel

Solution

Na een zorgvuldige analyse van concurrerende supplementen die beweren effectief te zijn tegen laminitis (hoefbevangenheid), hebben we een diepgaand inzicht gekregen in hoe andere merken hun claims presenteren. Een sleutelfactor in onze strategie was de ontwikkeling van een sterk logo en innovatieve verpakkingen, waarmee we ons konden onderscheiden in deze verzadigde markt. De unieke vormgeving van onze dozen en etiketten op de spuiten zorgde ervoor dat ons product opviel in de winkelschappen. Er is ook grondig nagedacht over de presentatie van de inhoud op de verpakkingen, om deze zowel visueel aantrekkelijk als duidelijk informatief te maken. Dit was cruciaal om de geloofwaardigheid en betrouwbaarheid van ons supplement te benadrukken.

packaging plus injectiespuit trombofeet

Results

 

De resultaten van onze inspanningen tonen aan dat een sterke branding en innovatieve verpakking essentieel waren voor het succesvol lanceren van ons nieuwe voedingssupplement voor paarden. Na de productie van de eerste lading ontvingen we talrijke positieve reacties, zowel op het frisse, aantrekkelijke ontwerp van de verpakking als op de effectiviteit van het product zelf.

verdeling injecties trombofeet
full color banner trombofeet

Benieuwd hoe we uw bedrijf naar een hoger niveau kunnen brengen?

Samen zoeken we de juiste richting voor uw bedrijf. Neem vrijblijvend contact op.

strategic marketeers

digital experts

design thinkers

contact

 

blijf op de hoogte van vernieuwende inzichten en inspirerende resultaten

Work

and pleasure

bekijk alle projecten

connecting the world
 

Bics

Whadda Exciting electronics
 

Whadda