comma x savic

Savic is een Belgische topspeler in de markt van huisdierenaccessoires, gaande van kattenbakken tot metaalkooien. Om hun bedrijfswaarden beter te doen uitstralen, liet Savic een frisse wind over hun branding waaien.

Challenge

Savic is een klinkende naam bij pet shops en distributeurs van alle essentials voor dieren over de hele wereld. Om nog verder te groeien in die B2B-markt en om hun internationale partners nog beter te ondersteunen bij het verkopen van hun merk, voerde Savic samen met comma een positionering- en brandingoefening uit. Voor de postionering werden natuurlijk de werknemers bevraagd, maar ook de cruciale partners kregen de kans om hun inbreng te doen. Op basis van die input werd de nieuwe visuele stijl vastgelegd.
 

Solution

De workshop maakte de onderscheidende krachten van Savic duidelijk. Met meer dan 70 jaar ervaring is Savic dé betrouwbare go-to partner. Ook worden zowat alle producten lokaal geproduceerd, op de grote productiesite in de regio van Kortrijk. Daarmee ging comma aan de slag. Bovenop het kenmerkende blauw bevat de nieuwe branding nu goed herkenbare en verfrissende stijlelementen die ook in het logo terugkomen. De nieuwe huisstijl komt op alle communicatievormen aan bod, op de packaging, de nieuwe website, in e-mailtemplates ... en vormt nu één mooi geïntegreerd geheel.

Results

De nieuwe huisstijl straalt warmte en vertrouwen uit en sluit dus perfect aan op de kernwaarden van Savic. Comma verzamelde in een handig brandbook alle stijlrichtlijnen zodat het team én de partners van Savic zelfsturend verder aan de slag kunnen. Conform de nieuwe huisstijl brengt Savic binnenkort ook hun nieuwe catalogus uit.

Benieuwd hoe we uw bedrijf naar een hoger niveau kunnen brengen?

Samen zoeken we de juiste richting voor uw bedrijf. Neem vrijblijvend contact op.

strategic marketeers

digital experts

design thinkers

contact

 

blijf op de hoogte van vernieuwende inzichten en inspirerende resultaten

Work

and pleasure

bekijk alle projecten

Haal meer uit water
 

Hydropure

BarBelge
 

Bar Belge