Gutss

Gutss

Say yes! Want nee horen we al vaak genoeg. Met onze premium drinks zegt Gutss geen nee tegen alcohol maar volmondig ja voor smaak, genot, keuze, glans, schoonheid en vrijheid. Met de drie alcoholvrije Gutss premium drinks serveer jij zonder schroom de heerlijkste cocktails en aperitieven.

 

Belgisch, alcoholvrij, vegan en perfect voor al je favoriete aperitieven. Gutss is hét alternatief om te genieten van een overheerlijk aperitief zonder in te boeten aan smaak. Deze alcoholvrije spirit kwam tot stand met een gezonde levenstijl in het achterhoofd. Hij is niet alleen glutenvrij, hij is ook nog eens laag in calorieën. Zo kan iedereen genieten van een lekker aperitiefmoment, ook in het geval van intoleranties. Say yes to flavor & fun, met een knipoog naar je gezondheid. Say yes to Gutss!

Say yes to Italian BitterSweet. Deze springt meteen in het oog door zijn iconische kleur. Geniet van de subtiele kruidenaroma’s in de neus en proef de heerlijke bitterzoete smaken van sinaasappel en rabarber.

Say yes to Botanical Dry. Hij brengt je een volle en kruidige smaak met een extra tikkeltje pit dankzij de negen zorgvuldig uitgekozen zuiderse botanicals. In de smaak herken je onder andere toetsen van rozemarijn, basilicum, citroen en tijm. Begin maar al weg te dromen naar een zuiderse kruidentuin.

Say yes to Cuban Spiced. Jouw go-to alcoholvrije spirit voor een Dark&Stormy, verfrissende Cuba Libre of classic Mojito. Je herkent toetsen van hout, karamel en vanille in deze spirit. Net zoals een goed gerijpte rum hoort te zijn, maar dan alcoholvrij.

We startten samen met Gutss vanuit de keymessage in combinatie met de juiste visual elements, deze dragen bij tot het sterke brand dat Gutss is.

Wat wij konden betekenen voor Gutss:

  • Packaging
  • Woordelijke storytelling
  • Visuele storytelling

Photography by Pieter D'Hoop

Thanks for saying YES to Gutss drinks!

Instagram account Gutss

 

Benieuwd hoe we uw bedrijf naar een hoger niveau kunnen brengen?

Samen zoeken we de juiste richting voor uw bedrijf. Neem vrijblijvend contact op.

strategic marketeers

digital experts

design thinkers

contact

 

blijf op de hoogte van vernieuwende inzichten en inspirerende resultaten

Work

and pleasure

bekijk alle projecten

Privanot
 

Privanot

Amare
 

Scaldis brochure