Mogelijke subsidies

Kmo’s vertalen hun bedrijfsstrategie soms onvoldoende naar een marketing- en communicatiestrategie omwille van het vermoedelijke prijskaartje. Met comma, brand strategists en een eventuele subsidie wordt dat nochtans wél een haalbare kaart.

Kmo-portefeuille

Via de kmo-portefeuille doet de overheid een duit in het zakje. Ons strategisch advies is officieel erkend door het Agentschap Innoveren & Ondernemen’. Zo kunt u als bedrijf tot 30% steun ontvangen, met een maximum van 7.500 euro.
 

Kmo-groeisubsidie

Wilt u met uw kmo een strategische groeisprong maken en advies inwinnen bij comma? Met een groeisubsidie tot 50.000 euro per jaar ondersteunt Agentschap Innoveren & Ondernemen bedrijven die nieuwe markten willen verkennen of nieuwe producten op de markt willen brengen.

Meer info

 

Strategic marketeers icon - comma

from strategy to business

We make future-proof plans for growth

Onze brand strategists verkennen de hartslag van uw bedrijf. Uw marketing- en communicatienoden zitten in hun DNA. Zo vertalen we samen uw strategische toekomstvisie in een heldere en vernieuwende merkessentie en employer branding op maat.

Design thinkers icon - comma

from branding to design

We put soul in your brand story

Onze brand designers zien het breed. Nadat we uw product of dienst door en door leerden kennen, gaan we creatief aan de slag met uw bedrijfsverhaal. Via online en offline corporate (re)branding en storytelling prikkelen we zo de verbeelding van uw klanten.

Digital experts icon - comma

from digitalisation to operations

We deliver tailored digital transformation

Onze digital analysts begeleiden uw digitale transformatie. We opteren resoluut voor een data-driven aanpak in uw processen, systemen en cultuur. Zo maken we uw bedrijf toekomstbestendig en kunt u uw klanten beter van dienst zijn in de digitale wereld van vandaag.

blijf op de hoogte van vernieuwende inzichten en inspirerende resultaten