Nest

Nest is een internaat met permanente openstelling in De Haan. Het vroegere buitengewoon internaat 'Huis aan Zee', werd overgenomen door Scholengroep !mpact, wat hand in hand ging met een kwalitatieve herstart van de werking. Nest is een plek waar kinderen zich, in een omarmend kader van leefgroepen, mogen en kunnen ontplooien. 

comma mocht voor Nest een nieuwe naam met bijhorend logo, visuele en woordelijke stijlzetting en out-store design uitdenken. De cirkelvorm, ingekleurd in een warmgele tint, is geïnspireerd op een nest dat een groep mensen verbindt. De lijnen rond de cirkel hebben een dynamische en energieke uitstraling: in het nest zoemt het van bedrijvigheid.

‘Welkom in ons Nest!’, dat is de uitnodigende boodschap, gericht aan de kinderen, jongeren en jongvolwassenen die door uiteenlopende redenen een alternatieve thuis vinden in een leefgroepen op de campus. De nieuwe, pedagogische visie van het internaat komt naar voren in een nieuwe naam – Nest - en een nieuw logo. De naam roept meteen de warmte op van een positieve omgeving en van een plek om thuis te komen.

Benieuwd hoe we uw bedrijf naar een hoger niveau kunnen brengen?

Samen zoeken we de juiste richting voor uw bedrijf. Neem vrijblijvend contact op.

strategic marketeers

digital experts

design thinkers

contact

 

blijf op de hoogte van vernieuwende inzichten en inspirerende resultaten

Work

and pleasure

bekijk alle projecten

Atmos
 

Atmos

Politiezone Het Houtsche
 

Politiezone Het Houtsche