opleidingsspecialist

Escala

 

Kwalitatieve, actuele opleidingen voor de publieke sector, de social profit en non-profit.

 

Escala geeft kwalitatieve antwoorden op actuele opleidingsnoden voor de publieke sector, de social profit en non-profit. Escala biedt innovatieve opleidingen aan die vrij gevolgd kunnen worden via het kalenderaanbod of die op maat in-house georganiseerd worden. 

In 2017 vierde de opleidingsexpert zijn tiende verjaardag en nam deze gelegenheid te baat om samen met comma stil te staan bij zijn merkpositionering en de ambitie om de werking naar een hoger niveau te tillen. Samen definieerden we de essenties van Escala via een positioneringsworkshop en vertaalden die in een gerichte strategie met een passende branding

We actualiseerden de corporate stijl en implementeerden die in alle communicatiedragers. Een van de prioriteiten was het design en de ontwikkeling van een klantvriendelijke website met inhoud die geoptimaliseerd is voor zoekmachines (SEO/SEA). Om de behoeftes van Escala en deze van de bezoekers van hun website maximaal op elkaar af te stemmen organiseerden we een workshop digital journey mapping.

De online aanwezigheid versterkten we met de opstart van de Facebook en de LinkedIn pagina's. Maandelijks monitoren we de online resultaten en bundelen die in een dashboard.

Escala communiceert ook met zijn doelgroep(en) via een eigen krant 'Espresso'. comma ontwierp het nulnummer, denkt mee over de content en verzorgt de opmaak van elke editie. 

Benieuwd hoe we uw bedrijf naar een hoger niveau kunnen brengen?

Samen zoeken we de juiste richting voor uw bedrijf. Neem vrijblijvend contact op.

strategic marketeers

digital experts

design thinkers

contact

 

blijf op de hoogte van vernieuwende inzichten en inspirerende resultaten

Work

and pleasure

bekijk alle projecten

HVAC Sanitair
 

Beaumont

Madam Kroket
 

Madam Kroket