milieu en preventie

Het Consultes-team ontwikkelde een eigen expertise op het vlak van milieu en preventie. Met doorgedreven kennis ondersteunen ze kleine, middelgrote en grote internationale ondernemingen uit heel diverse sectoren. Met het ISO9001-certificaat staat Consultes voor kwaliteit.

 

Consultes, een bedrijf met kantoren in Gent, Kortrijk & Antwerpen, is actief met een heel specifieke boodschap in het achterhoofd: ‘Live up to a better and safer work environment’. Het 25-koppige team is er heilig van overtuigd dat milieu en preventie belangrijke groeisleutels en inspiratiebronnen zijn voor succesvol ondernemen. Met hun deskundige en pragmatische ondersteuning als essentiële bouwsteen wil Consultes hierin dé referentie zijn. Daar helpt comma, brand strategists wat graag aan mee!

The Consultes
The Consultes logo

Ook in deze sector neemt de digitalisering een stevige vaart. Het verwondert dan ook niet dat het ultieme doel van deze opdracht een sterke website ontwikkelen is die fungeert als tool en platform voor klant en prospect. Om garant te staan voor een uitstekend resultaat gingen we in de diepte aan de slag met een gegrond voortraject.

The Consultes slogan
The Consultes kleuren

Na het volledig inwerken van het voltallige team (lees: strategische marketeers, design thinkers & digitale experts) in de materie en meermaals intensief samenzitten met de klant ging comma aan de slag met een keywordsanalyse. Op welke woorden zoekt de doelgroep ons en op welke woorden willen we gevonden worden? Met deze kennis en analyses met betrekking tot de strategie en meer bepaald de doelgroep, werd een volledige blueprint van de website opgesteld in Adobe XD. Dit uiteraard volgens de regels van ‘User experience design’.

Synchroon ging ons webteam aan de slag met het uittekenen van een technische en automatische flow voor het inschrijven en volgen van diverse (online) sessies en opleidingen tot het automatisch genereren van certificaten, versturen van mails, etc. Maar wat zou een website zijn zonder krachtige stijl en uitgepuurd design? Zonder afbreuk te doen aan het huidige logo werd een volledige stijl opgezet om consultes sterker in de markt te zetten. Een stijl die aanspreekt en blijft hangen.

Naast dit heeft comma, brand strategists ook ondersteuning geboden op vlak van het schrijven van de teksten, Mailchimp, social media, communicatie afgeleiden, …

The Consultes visie
The Consultes wireframe

“We zijn alvast super enthousiast over de nieuwe website en kijken uit naar de reacties die ongetwijfeld positief zullen zijn.

Ik wil jullie allen zeer sterk bedanken voor de professionaliteit, de gestructureerde aanpak, de creativiteit en de flexibiliteit die jullie als team aan de dag hebben gelegd. Het is duidelijk gebleken dat ik de goede keuze heb gemaakt om met comma in zee te gaan.”


 

Om met de mooie woorden van de zaakvoerder af te sluiten kunnen we wederom concluderen dat een sterke co-creatie tussen de klant en het comma team leidt tot een sterk eindresultaat.

The Consultes mockup

Benieuwd hoe we uw bedrijf naar een hoger niveau kunnen brengen?

Samen zoeken we de juiste richting voor uw bedrijf. Neem vrijblijvend contact op.

strategic marketeers

digital experts

design thinkers

contact

 

blijf op de hoogte van vernieuwende inzichten en inspirerende resultaten

Work

and pleasure

bekijk alle projecten

Nest
 

Nest

Blink
 

Blink