Uw slimme keuze in vastgoed

Vlaemynck

Vlaemynck is al meer dan 20 jaar dé referentie in vastgoedmanagement te Tielt, de Westhoek, de Westkust en Veurne. Samen met ons team van experten ging Vlaemynck aan de slag voor een restyling van het merk binnen hun huidige strategie.

 

Vlaemynck is een ervaren vastgoedbedrijf met een vestiging in Tielt, de Westkust, de Westhoek en Veurne. Om met een eenduidige en moderne identiteit voor de dag te komen, sloegen we de handen in elkaar. comma, brand strategists restylede het bedrijf binnen de huidige strategie.

We organiseerden een digitale positioneringsworkshop waarbij we op zoek gingen naar de kern van Vlaemynck. Waar staat het vastgoedbedrijf voor en waar willen ze naartoe? Het logo en de baseline kregen een upgrade en ook de stijlzetting werd onder handen genomen, zowel woordelijk als visueel. Zo slaagden we erin om de huidige strategie frisser en gerichter in de markt zetten.

Samen dachten we een concept uit rond ‘office of the future’. Om het nieuwe vastgoedkantoor in Poperinge (de Westhoek) meteen de juiste look & feel te geven, zijn we tot slot nog aan de slag gegaan met de kantoorinrichting. Aan de hand van een moodboard vol inspirerende ideeën zijn we samen met Vlaemynck van start gegaan met leuke nieuwe elementen.

 

Benieuwd hoe we uw bedrijf naar een hoger niveau kunnen brengen?

Samen zoeken we de juiste richting voor uw bedrijf. Neem vrijblijvend contact op.

strategic marketeers

digital experts

design thinkers

contact

 

blijf op de hoogte van vernieuwende inzichten en inspirerende resultaten

Work

and pleasure

bekijk alle projecten

Bijzonder verfijnd, gewoon bij je thuis
 

Cuisine 118

Sol.One Header
 

Sol.One