Comma x EU DSO

DSO Entity verenigt alle Europese distributienetbeheerders of DSO's en werd in Juni 2021 formeel opgericht door de Europese Unie in het kader van haar Clean Energy Package. Dat CEP moet de energietransitie in Europa aansturen en de overgang van fossiele brandstoffen naar schonere energie vergemakkelijken.

Comma x EU DSO

Challenge 

DSO Entity had behoefte aan een geavanceerd digitaal platform dat zowel een publieke website als een ledenportaal omvat. De publieke website moest toegankelijk en informatief zijn, terwijl het ledenportaal een gebruiksvriendelijke interface moest bieden voor de leden van DSO Entity, waar ze kunnen deelnemen aan stemmingen en hun lidmaatschapsinformatie beheren. 

Comma x EU DSO

Solution 

Comma ontwikkelde een Odoo-platform dat beide functionaliteiten naadloos integreert. Voor de publieke website creëerden onze experts een overzichtelijke en informatieve omgeving waar bezoekers gemakkelijk informatie over de organisatie en haar activiteiten vinden. Het ledenportaal werd ontworpen met de gebruiker in gedachten: dankzij een eenvoudige navigatie en weldoordachte functionaliteiten moeten leden over heel Europa efficiënt aan stemmingen kunnen deelnemen en hun lidmaatschapsinformatie bijwerken.

Comma x EU DSO

Results

Het nieuwe Odoo-platform van comma verbeterde de digitale aanwezigheid van DSO Entity aanzienlijk. De aantrekkelijke publieke website biedt nu heel toegankelijke informatie aan experts én geïnteresseerden, en het intuïtieve en efficiënte ledenportaal zorgt voor een naadloze gebruikerservaring voor de leden. Dankzij de digitale transformatie is DSO Entity nog beter uitgerust om hun waardevolle missie te volbrengen en de betrokkenheid van de leden te vergroten.

Benieuwd hoe we uw bedrijf naar een hoger niveau kunnen brengen?

Samen zoeken we de juiste richting voor uw bedrijf. Neem vrijblijvend contact op.

strategic marketeers

digital experts

design thinkers

contact

 

blijf op de hoogte van vernieuwende inzichten en inspirerende resultaten

Work

and pleasure

bekijk alle projecten

Europa Direct x Comma
 

Europa Direct

Syntra, Zo voelt ambitie!
 

Syntra West