Atmos

Daltonschool Atmos is een basisschool waar elk kind zich volop kan ontwikkelen. Vanuit een unieke, groene setting in het Waasland worden leerlingen aan de hand van kwalitatief onderwijs voorbereid op hun toekomst.Verantwoordelijkheid, zelfstandigheid, samenwerking, effectiviteit en reflectie vormen de kernwaarden van deze gezellige Glunderschool.

 

Daltononderwijs stapt af van de klassieke klassikale aanpak en richt meer aandacht op het individu. Ook bij Atmos mag elk kind groeien op eigen tempo. Kinderen zijn namelijk jonge ontdekkers, met elk hun eigen talenten, mogelijkheden en noden. Door zelf ervaringen op te doen, samen te werken en te leren worden leerlingen gestimuleerd om zich helemaal te ontplooien.

 

 

De omschakeling van klassiek basisonderwijs naar Daltononderwijs leende zich tot een volledige herpositionering van de school, waarbij ook een nieuwe branding opportuun was. Met de nieuwe naam en stijl wou de school ook meer instroom naar de klassen creëren.

 

 

Concreet ging comma met de leerkrachten aan de slag tijdens een positioneringsworkshop. Daarin werd gekeken naar de onderscheidende kracht van de basisschool en de gewenste identiteit en doelgroep. Op basis van de bevindingen uit de workshop kon het commateam aan de slag met de volgende stappen: een klinkende naam en baseline, een herkenbaar logo, een sprankelende visuele identiteit, een gloednieuwe website en een actieplan.

 

 

Benieuwd hoe we uw bedrijf naar een hoger niveau kunnen brengen?

Samen zoeken we de juiste richting voor uw bedrijf. Neem vrijblijvend contact op.

strategic marketeers

digital experts

design thinkers

contact

 

blijf op de hoogte van vernieuwende inzichten en inspirerende resultaten

Work

and pleasure

bekijk alle projecten

Benelux
 

Benelux

milieu en preventie
 

Consultes