Innovative since 1954

Etivoet

Etivoet staat bekend als toonaangevende, innovatieve expert in zelfklevende etiketten op rol. Het familiebedrijf bouwt al sinds 1954 een sterke knowhow op binnen de sector. Ook het aanbod in product labels breidde doorheen de jaren sterk uit. In 2017 stapte Etivoet naar comma, brand strategists om hun positie in de markt nog te versterken en het ruime aanbod duidelijker te communiceren. Sinds dat moment blijft comma, brand strategists Etivoet ondersteunen in hun marketing- en communicatiestrategie. 

Eerst en vooral organiseerden we een positioneringsworkshop. Met behulp van onze brand tool zochten we naar een sterke, onderscheidende plaats voor Etivoet binnen de markt. Ook een productmarktmatrix kwam hierbij aan bod. Een cruciale stap om te komen tot een heldere categorisatie en eenvoudige voorstelling van alle labels binnen het aanbod. De volgende stap? Het ontwikkelen van een duidelijke communicatie. Dit zowel online als offline op basis van gerichte marketing-, communicatie en mediastrategieën.

Bij de nieuwe stijlzetting horen professionele huisstijldragers. Comma ontwierp naast een styleguide ook Etivoet’s e-signs en visitekaartjes. Brengt Etivoet nieuwe innovaties op de markt? Dan schrijft comma, brand strategists de persberichten. Daarnaast ontwikkelen we ook al sinds de start van onze samenwerking het Etivoet krantje. Dit krantje geeft hun gamma de nodige toelichting. We analyseren telkens de resultaten van al onze online acties. Deze vatten we overzichtelijk samen in een dashboard om samen met Etivoet te overlopen. Uit de besluiten formuleren we de next steps. Zo garanderen we doelgerichte optimalisatie en streven we steeds naar een resultaatsgericht partnership. Deze manier van werken maakt dat onze samenwerking, al vanaf het begin, een groot succes is. 

 

Benieuwd hoe we uw bedrijf naar de next level kunnen tillen? Neem vrijblijvend contact op.

contact

 

Services

Samen zoeken we de juiste richting voor uw bedrijf en tillen we uw merk naar een hoger niveau.

strategic marketeers

digital experts

design thinkers

contact

 

e-comma nieuwsbrief | met vernieuwende inzichten en resultaten

Work

and pleasure

bekijk alle projecten

FRWRD comma case
 

FRWRD

Verfaillie Bauwens
 

Verfaillie Bauwens