Economisch huis Oostende tegel

 

Het Economisch Huis Oostende werd opgericht door de Stad Oostende als een extern verzelfstandigd agentschap (EVA vzw).  Het heeft als hoofddoel om ondernemers in Oostende volledig te ondersteunen en te streven naar maximale werkgelegenheid. Zo maken ze van Oostende dé ondernemersstad aan zee.

 

Wireframe Economisch Huis Oostende

 

 

Challenge

De vorige website was na de uitbreiding van hun diensten en een toestroom aan extra informatie toe aan een update. De uitdaging lag in het creëren van een centraal en gebruiksvriendelijk systeem en een website die verschillende diensten integreert.

 

Webdesign Economisch Huis Oostende

 

 

Solution

Om dit aan te pakken, hebben we een gebruiksvriendelijke en mooi gebrande website ontwikkeld op basis van een grondige positionering en SWOT-analyse. We kozen voor een website in Odoo met het oog op de exhaustieve integratiemogelijkheden van dit platform. Op basis van een sitemap en wireframes kwamen we tot het uiteindelijk het ontwerp van de website. Tijdens verschillende sessies hebben we dit steeds afgetoetst met het team van EHO, om er zeker van te zijn dat de website een consumer-first benadering had. Er werd veel aandacht besteed aan de gebruikerservaring (UX), gezien de website veel informatie bevatte, zodat bezoekers met zo min mogelijk kliks de benodigde informatie konden vinden.

 

Odoo Economisch Huis Oostende

 

 

Results

De nieuwe website in Odoo is gelanceerd en heeft een centrale rol in de toekomst van EHO. Momenteel onderzoeken we verdere integraties van andere Odoo-diensten om efficiëntie en synergie te bevorderen. We blijven de website en het gebruik ervan optimaliseren door voortdurend de prestaties te meten en verbeteringen door te voeren. Het doel is om een optimale ervaring te bieden aan bezoekers en gebruikers van de website, terwijl het Economisch Huis Oostende zich blijft concentreren op het creëren van meerwaarde voor ondernemers, werkgevers en werkzoekenden in Oostende.

 

Banner Economisch Huis Oostende

Benieuwd hoe we uw bedrijf naar een hoger niveau kunnen brengen?

Samen zoeken we de juiste richting voor uw bedrijf. Neem vrijblijvend contact op.

strategic marketeers

digital experts

design thinkers

contact

 

blijf op de hoogte van vernieuwende inzichten en inspirerende resultaten

Work

and pleasure

bekijk alle projecten

We do it The Stanwick Way.
 

Stanwick

Benelux
 

Benelux