In co-creation

De beste resultaten behalen we in cocreatie. Die samenwerking kan vele vormen aannemen, ook door comma bijvoorbeeld tijdelijk een marketingfunctie te laten opnemen binnen uw bedrijf of mee te zetelen in een raad van advies. comma springt bij, op maat van uw bedrijf.

Marketing consultants

Als brand strategists zetten we bij comma graag mee de lijnen uit. Zo helpen we regelmatig kmo’s en organisaties tijdens een groei- of veranderingsperiode via een ad interim consultancyfunctie. Onze ervaren strategists combineren hun strategisch inzicht met een hands-on mentaliteit. Met een doelgerichte strategie en duidelijke focus geven ze vorm aan uw externe en interne communicatie. We verplaatsen ons graag naar uw bedrijf maar u bent natuurlijk ook welkom in onze unieke 411-site.

Zo werkt comma onder andere on site voor bedrijven als Velleman, Preflex, Stanwick, Accent, The Natural Beauty Club en voor organisaties als Syntrum en SBM

 

Strategische workshops

Om de strategische visie van uw bedrijf of organisatie tastbaar te maken en uw producten of diensten op een opmerkelijke manier in de kijker te zetten, organiseert comma diverse strategische workshops.  Daarin onderzoeken we samen in welke mate u zich onderscheidt en zetten we alle neuzen in eenzelfde richting. De workshops vinden plaats in onze inspirerende 411-site. Dankzij de vele knap vormgegeven hoeken en kanten van onze belevingsruimtes, de ontelbare kunst- en designvoorwerpen, een zuurstof gevend buitenkantoor in een prachtig aangelegde tuin en een inspirerende selectie boeken kunt u er uw ideeën de vrije loop laten.

Raad van advies

Als bedrijf kan het verrijkend zijn een externe ondernemer uit te nodigen om als raadgever mee te zetelen in uw raad van advies. Als founding mother van comma en als onderneemster pur sang fungeert Greetje Demuelenaere als een onafhankelijk klankbord en helpt ze u de grote krijtlijnen van uw bedrijf uit te zetten. Zo haalt uw bedrijf 27 jaar strategische ondernemerservaring binnen en wordt u uitgedaagd en aangemoedigd om nieuwe kansen en uitdagingen te benutten. (In die adviserende rol treedt Greetje volledig onafhankelijk op, met een duidelijke scheiding van eventuele andere, uitvoerende rollen voor comma.)

Specific assignments

Ook al vinden we het heerlijk om het DNA van een bedrijf helemaal te doorgronden, natuurlijk staat comma ook klaar voor specifieke, ad hoc opdrachten. Heeft u nood aan begeleiding bij een welomlijnde hands-on opdracht of taak? Maak kennis met onze digitale experten, B2B-marketeers, socialmediakenners en ervaren strategische marketeers. En wie weet, misschien smaakt een fijne eerste samenwerking later naar meer?

comma garandeert...

  • een opmerkelijk merk 
  • een succesvolle samenwerking in co-creatie 
  • een persoonlijke en resultaatgedreven aanpak
  • een toekomstgerichte focus
  • agile project management

contact

comma, podcast | boeiende kennis in een luisterjasje

35 min

Greetje en Wouter aan het woord

Onze services

Strategic marketeers icon - comma

Strategic marketeers

We make future-proof plans for growth

Onze brand strategists verkennen de hartslag van uw bedrijf. Uw marketing- en communicatienoden zitten in hun DNA. Zo vertalen we samen uw strategische toekomstvisie in een vernieuwende merkessentie.

Digital experts icon - comma

Digital experts

We (re)create your digital channels

Onze digitale experten bekijken samen met u hoever u wilt gaan in uw digitale transformatie. In functie van uw toekomstplan verbeteren we uw digitale strategie en online marketingplan en optimaliseren we uw website met doelgerichte functionaliteiten en content.

Design thinkers icon - comma

Design thinkers

We put soul in your brand story

Onze brand designers zien het breed. Nadat we uw product of dienst door en door leerden kennen, gaan we creatief aan de slag met uw bedrijfsverhaal. Via online en offline corporate (re)branding en storytelling prikkelen we zo de verbeelding van uw klanten.