The word is out

Wij stappen graag in zee met gepassioneerde ondernemers. Als strategisch agentschap creëren wij toegevoegde waarde voor ambitieuze start-ups, kmo’s en organisaties. Wij geloven in sterke merken. Ze doen uw bedrijf opvallen, versterken uw team en spelen in op menselijke behoeften. Waarom? Omdat een sterk merk onmiddellijk in het oog springt, interesse opwekt, verkoopcijfers doet stijgen

én uw bedrijfswaarden uitstraalt. 

quote

"We merken dat het strategische advies en de hands-on begeleiding van comma blijvend essentieel zal zijn voor de verdere groei van ons merk."

Cederik Haverbeke - The Natural Beauty Club

quote

"comma slaagt er steeds in om met de nodige nabijheid én toch voldoende afstand steeds het juiste klankbord te vormen binnen de strategische communicatie van onze scholengroep. Zij denken op procesmatig niveau sterk mee en zijn uitermate creatief op het vlak van productontwikkeling. Hun betrokkenheid bij projecten is uniek!”

Wim Van Kerckvoorde - Algemeen directeur Impact

quote

"comma steekt er qua ideeën, kwaliteit, snelle responstijd en professionaliteit met kop en schouders bovenuit."

Kris Van der Plas - Chief Strategy Cooperation Officer Sol.One

quote

"Ik ben heel enthousiast over de vlotte, gestructureerde aanpak van comma. Bovendien gaven de workshops ons als team veel vertrouwen. Ook gevoelige punten worden aangekaart en krijgen de nodige aandacht."

Gino Bos - Marketing Director Velleman

 

 

Co-creation

De beste resultaten, die behalen we in co-creatie. Een samenwerking tussen uw bedrijf en comma, uiteraard, maar evengoed dankzij de creatieve wisselwerking tussen onze eigen collega’s. Zij staan, elk in hun eigen vakgebied, klaar om uw toekomstvisie vorm te geven. 

 

Working together

 

 

 411 logo

Workspace & space of work

 

411
quote

"Greetje en haar team hielpen ons bij elke stap in de ontwikkeling van onze marketingstrategie, dankzij heel pragmatische oefeningen. We zijn ondertussen ver gevorderd in onze transitie maar we blijven beroep doen op comma als klankbord."

Katrien Van Esser - Marketing Director Accent Jobs

 

quote

"comma slaagde erin om het imago van de notaris als betrouwbare partner te versterken door een juiste storytelling, een sterk grafisch charter en een strategische mediakeuze. Hun hands-on mentaliteit sluit aan bij de manier waarop Fednot haar communicatie wil aanpakken."

Manou Van der Brempt - Marketing Director directiecomité Fednot

 

Klantentevredenheid

96,80
%
4,60
/ 5
4,40
/ 5
4,70
/ 5